Opinie

Ogólna ocena obiektu

10.0/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    10.0
  • Wyposażenie
    10.0
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    10.0

Pozostałe oceny

10.0
Adam Berent , 25-05-2011

Pełen Profesjonalizm, polozenie super, blisko na stoki, i wogole na wypady w gory, dobre miejsce do parkowania, cicho ...mozna spokojnie wypocząć

10.0
Katarzyna Jopek, 19-06-2011

Super...odpoczełam jak nigdy dotąd ....dziecko mialo miejsce do zabawy, mąż sobie coś tam na grilu pichcil, a ja się opalałam i odpoczywałam pozdrawiam Panią Krystynę jej męża i pociechy.

10.0
Michal, 20-07-2019

Miejsce piekne, wszedzie blisko! Pokoje w przystepnych cenach, z okien cudowne widoki, gospodyni przesympatyczna! Do dyspozycji, poza pokojem, otrzymujemy dostep do dobrze wyposazonego aneksu kuchennego z tv. Urlop spedzilismy cudownie! Polecamy serdecznie!

10.0
Jan Romanowski, 23-07-2019

Dobra cena, pokoje czyste i przestrzenne, dodatkowo pełne wyposażenie kuchnie

10.0
Dominik Fijałkowski , 31-07-2019

Świetne miejsce na tani i naprawdę dobry nocleg. Bardzo blisko do Niedzicy i zamku. Niedaleko jest też bardzo ładny wodospad. Czysto i przyjemnie bardzo miła pani domu. Pokoje nienaganną czyste świetne miejsce na przyjazd samemu lub do rodziną i dziećmi. Miejsce do parkowania samochody na terenie, altana ogrodowa z grillem i lawkami, w środku kuchnia lodówka stół na rodzinny obiad i telewizja oraz wi - fi. W każdym pokoju łazienka z prysznicem bardzo czysto i elegancko. Gorąco polecam Dominik

10.0
Kaśka, 01-08-2019

Wszystko super: pokoje, łazienki, wyposażenie, czystość. Pani Krysia wspaniała kobieta, ugościła nas wspaniałe. Widoki z okien na góry cudowne. Wszędzie blisko. Na miejscu huśtawka, piaskownica, zjeżdżalnia z domkiem dla dzieci. Dziękuję za bardzo miłą atmosferę.

10.0
Marcin, 03-08-2019

Super miejsce, cisza i spokój. Niedaleko na spływ Dunajcem około 10 minut samochodem nad zalew w Niedzicy. Gospodarze bardzo życzliwi, pokoje czyste, bardzo duża kuchnia. Na miejscu grill, huśtawka dla dzieci i za domem piękny potok górski.Co roku wracam z rodziną do Pani Krysi i Pana Józefa których serdecznie Pozdrawiam

10.0
Sławomir , 23-07-2020

Potwierdzam wszystkie opinie na temat tego miejsca jak i samej pani Krysi, jest tam piękne i spokój a z okien cudowne widoki. Wszędzie jest blisko do Niedzicy, Czorsztyna, Szczawnicy, na Trzy Korony, Sokolicę, Lubań, do Wąwózu Homole, Zakopanego, czy na Słowację. Pokoje z balkonami z łazienkami, czyste i zadbane, do dyspozycji dostęp do dobrze wyposażonego aneksu kuchennego z tv. Na podwórku parking, atrakcje dla dzieci zabawki, piaskownica, huśtawki, domek, zjeżdżalnia oraz duże boisko., Pani Krysia wspaniała kobieta, ugościła nas wspaniale, urlop spędziliśmy cudownie! Polecamy serdecznie! "

10.0
Teresa , 01-08-2020

Pokoje w jakich mieszkaliśmy były czyste i schludne, a z okien rozpościerał się widok na piękne Tatry. Kuchnia bardzo dobrze wyposażona i ze sporą lodówką:) Bliskość rzeki i spory teren zielony za domem były idealne dla nas do wypoczynku po górskich wyprawach. Lokalizacja jest świetna. Szlak pieszo rowerowy do którego można z domu dojść na piechotę i wygodna trasa rowerowa oraz droga dla samochodów prowadzące do innych niedalekich szlaków górskich sprawiały, ze wycieczki w Pieniny mogły być w naszym przypadku tak częste. Bardzo dobrze będziemy wspominać ten fantastyczny i relaksujący czas spędzony w spokojnym i cichym Kacwinie u miłej i pomocnej Pani Krysi.

10.0
Arkadiusz Górka, 08-04-2021

Pani Krystyna to rewelacyjna osoba, bardzo kulturalna i sympatyczna. Pokoje czyste i schludne, okolica z pięknymi widokami, blisko zejście do rzeczki z prywatnej posesji. Niedaleko do centrum. Dobra baza wypadowa do okolicznych atrakcji. Spędziliśmy czas bardzo przyjemnie, zdecydowanie polecam!

Pogoda

Pogoda Kacwin na dziś: 16-06-2021

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 11 17 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 10 15 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 15 22 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 18 23 °C